25 mars 2023

Fokus på principerna

Just nu håller jag på med en tio-dagars pilatesutmaning via onlinestudion Pilatesanytime. Den här utmaningen passar mig mycket bra då det är Basipilates som är fokus. Det finns moderna varianter av pilates och så finns det den klassiska pilates, allt under samma tak.
Idag körde jag igenom dag 3 och dag 4. Fokuset på varje pass följer de tio pilatesprinciperna:
– awareness
– breath
– balance
– concentration
– center
– efficiency
– flow
– precision
– harmony
Passen är en halvtimme långa och börjar med en kort genomgång på max en minut om vad som är temat för dagen. Övningarna måste inte vara perfekta utan huvudsaken är att ha roligt. Det tycker jag är svårt för mig just nu att tänka då jag har en stundande examination framför mig. Oavsett så blir det bra träning.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: