Inlägget innehåller affiliatelänkar.
Den här typen av klänningar älskar jag, en vacker spetsklänning i grönt och svart. Något för nyår kanske? Just det, jag har inte visat min fina röda klänning som jag köpte i helgen. Jag har provat den och är så nöjd! Behöver bara ett snyggt maffigt halsband till. Funderar på att göra ett själv men tror inte jag har material för det som jag vill göra. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hittade hit från Julkalendern hos https://www.saramadeleine.se
  Jättefin klänning, verkligen, skulle absolut icke tacka nej till den om nån ville ge mig den i present så här innan jul 🙂

  1. avatar

   Vad kul att du gjorde det. 🙂 Jag skulle inte heller tacka nej till klänningen! 🙂

 2. avatar

  Skorna…..vill ha!

 3. avatar

  Så himla mycket snyggt.
  Jag älskar Lily and Rose 🙂
  Hoppas att du får en kanonfin dag, kram!

 4. avatar

  åh, klänningen är superfin!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: