7 december 2023

Julfest med jobbet

Gissa lyckan att få vara ute i snön! Samuel och Alexander uppskattar snön men inte Ida, hon tycker att det är för kallt… Jag och Sofia möttes upp vid hennes jobb för att promenera en fem kilometers runda. Det var länge sedan vi sågs så det var kul att ses igen och prata om allt som hänt sedan sist. Men det blev en halkig promenad där både jag och Sofia höll på att halka omkull några gånger.
Igår var det dags för den årliga julfesten med jobbet. Vi var på Ros restaurang i Linköping, en ganska mysig restaurang. Vi blev bjudna på en tvårättersmeny av jobbet. Förrätt med lufttorkad skinka och honungsmelon.
Huvudrätten var oxfilé med potatisgratäng. Det var så galet gott och hit vill jag gå med Rickard. 
Jag tog en cider till maten. Det där med att dricka alkohol tycker jag dock är överskattat. Jag dricker sällan och känner inte att jag saknar något.

Men den här cidern var dock god. Smak av vattenmelon och smakade som godis med melonsmak. 

Vackra dekorationer i stan! Jag vill ha en liten ljusren i trädgården. Så fint!
Jag hade på mig min nya klänning. Älskar den här klänningen och jag kände mig så snygg!
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Julfest med jobbet

  1. Vad fin du blev i den fina klänningen. Jag har också varit på julfest med jobbet i dag. Jag hade på mig en röd spetsklänning som jag fyndade på en Ralph Lauren outlet i New York.

Lämna ett svar

%d