28 september 2023

Kalas och vardagspladder

Godmorgon! Jag gick och la mig strax efter åtta igår kväll efter att ha suttit och spelat tv-spel en stund. Jag har en lång arbetsdag framför mig så det var är skönt att ha fått några extra timmars sömn. Jag är lite av en slarva med sömnen. Inte extremt men lite grann, tillräckligt för att jag ska känna av det. 
Igår kom Idas bästa kombis från förskolan hit. Det var ett tag sedan sist och flickorna blev så glada över att få vara med varandra en eftermiddag igen. Ida var inte särskilt intresserad av ett födelsedagskalas i år med många barn utan hon ville bara att bästa kompisen skulle komma.
Medan jag och Ida gick och hämtade kompisen så gjorde Rickard i ordning en tårta med Frostmotiv och dukade i Idas rum. Skära tårtan själv ville Ida såklart göra.
På eftermiddagen satt jag med mina böcker och jag får helt seriöst mer ont i ryggen av att sitta och läsa än av att vara på jobbet en hel dag. Jag skulle aldrig kunna ha ett stillasittande jobb. Jag satt och funderade över hur mycket man egentligen måste röra på sig varje dag för att kompensera upp allt stillasittande.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Kalas och vardagspladder

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: