Vilken dag! Rubriken stämmer egentligen inte för vi har inte slagit in julklapparna än. Jag och Rickard tänkte sitta ner en stund först bara och titta på ”Svensson, Svensson God Jul”. Det är verkligen tradition, lite konstigt dock att den går idag och inte imorgon. Barnen är klara med inslagning av sina julklappar och ligger nu i sina sängar. Jag ville göra något men alla tre ville krypa ner och sova. Tomtefeber kanske.

Tidigt i morse bakade jag saffranskakan som jag bloggade om. Jag tänker att receptet är ett bra grundrecept. Jag kan smaksätta med andra godsaker när jag vill ha en kaka som inte är så ”julig”.
På förmiddagen hjälptes vi åt med julbaket. Alexander hjälpte mig att röra ihop chokladkolasmeten och så slängde Rickard ihop en chokladbollssmet som barnen fick hjälpas åt att rulla chokladbollar av. Jag struntade i knäcken, det blir lagom med risbräck och rocky road utöver kolan. Till fikat imorgon har Rickard bakat kladdkaka i långpanna och jag bakade saffransbullar med vanilj i istället för mandelmassa. 
Mitt i allt så pallrade vi oss iväg till löparbanan för att springa. Det satt långt inne kan jag säga men det blev ett bra pass med fokus på explosivitet. När vi kom hem fortsatte vi med städningen och nu är det som sagt bara julklapparna kvar att slå in.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  gud så härliga ni verkar, allihopa! jag visste ju redan att du var det, men du tycks ha en familj som matchar dig! God jul åt er alla!

 2. avatar

  GOD JUL!!

 3. avatar

  God jul fina du! Kram

 4. avatar

  God jul på dig! ♥

 5. avatar

  Låter jättemysigt :D. Sen så gott med. Det är intressant det där vilka filmer som visas när 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: