Jag vaknade klarvaken klockan tre och kan absolut inte somna om. Jag ligger kvar i sängen men tänkte alldeles strax kliva upp. Det är ingen idé att ligga kvar även om klockan är typ ingenting. 

Igår var vi ute i pulkabacken och det var så roligt att susa fram nerför backen. Vinter när den är som bäst. 

När vi kom in så klädde vi julgranen och pyntade den så fin. Ida ville sätta upp stjärnan och det fick hon gärna göra. 
Idag är planen att åka till Norrköping och hämta ut en ram till Alexander pussel. Jag byggde ihop det redan i somras men det har tagit tid att hitta rätt ram. Vi ska även titta på två bilar och hoppas att någon av dem är dem rätta. Andra planer är julstädning och så ska jag kliva upp nu och sätta mig och plugga. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Men du så oerhört mysigt med pulka och även granen som blev så fin :D. Underbart :).

 2. avatar

  Å fy för att vakna kl. 03 och inte kunna somna om =/ Jag vaknade också ganska tidigt imorse och hjärnan satte igång på högvarv men så pass tidigt var det iaf inte. Hoppas du sover bättre i natt 🙂

  1. avatar

   Ja, det var inte så där jättekul. Gick och la mig vid fem och sov till sju så jag kände mig ändå relativt pigg under dagen. I natt fick jag sova bra. 🙂

 3. avatar

  Gomorron! Nä.. kl.3 hade jag inte klivit upp. Men nu är det dags. Behöver rätta lite. Ha en bra dag 🙂

  1. avatar

   Jag gick och la mig igen vid fem och sov som en sten till strax innan sju. 🙂 Tack detsamma. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: