Jag var hos Linnea idag och tränade. Idag kändes det verkligen som att träningen gick flera steg framåt. Jag knäckte några koder kring några övningar och vet hur jag kan göra övningarna flera gånger bättre utan att egentligen behöva ta i mer. Eller snarare ta i på ett sådant sätt att det inte syns att jag tar i men samtidigt blir renare och snyggare linjer. Svårt att förklara, det handlar mer om en känsla.
Jag frågade om hon tror att jag kan klara examinationen i mars och hon tycker definitivt att vi ska satsa på det så nu kör jag på det. Planen är att träffas lite tätare efter jul och att jag stretchar iallafall varannan dag. Såklart träna hemma också. Det känns så bra idag och lättnad över att det kan gå vägen. Häng med!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Låter skönt :D. Hoppas du får ihop planen 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: