29 november 2023

Acaibowl

Godmorgon! Idag blev det acaibowl till frukost, lite variation till mina overnightoats som jag äter i stort sett jämt. I den här godingen har jag mandelmjölk, banan, acaipulver, vatten, jordgubbar och hallon. Jag toppade med chiafrön, kokosflingor, kokosflakes, pumpafrön och solroskärnor. Mums!
Samuel och Alex är på sportlovsläger och Ida har också sportlov. Mys att vara hemma tillsammans! Vi ska iväg lite senare och träffa E och hennes barn. Ikväll blir det även ett träningspass. Önskar er en härlig dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Acaibowl

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: