Jag får sällan träningsvärk men efter löptestet och träningspasset igår är det just precis det jag har. Baksida lår är så tighta och onda. Jag har till och med träningsvärk i magen.
Att sitta stilla är inte direkt medicinen för att bli av med det onda utan jag sprang en runda istället. Men jag fick verkligen övertala mig själv att springa en sväng. Jag peppade mig själv med att tänka att jag kommer må mycket bättre efteråt. Det blev varken särskilt snabbt eller långt men jag känner mig piggare. Jag läste någonstans att hård träning en timme är samma sak som att ge 10mg morfin rätt in i blodet. När jag tänker på det är det inte särskilt konstigt att jag alltid mår så mycket bättre efter träning oavsett om det är ett hårt pass som igår eller ett lätt pass som det blev idag.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Har också hemsk träningsvärk idag, trappor är värst!

 2. avatar

  Grymt jobbat 🙂

 3. avatar

  Så fin bild på dig Hanna 😀 Förstår att du är nöjd efter att ha kört en löprunda 😀 Kram <3

 4. avatar

  Duktig du är! 🙂

 5. avatar

  jag tränade häromdagen och har nu träningsvärk vid sidan om låren gaahhh vad ont det gör hehe
  Ja men precis, nog för att socker är gott, men näe det får bli några rutor mörk choklad på helgen hädanefter

 6. avatar

  Oj vad intressant att få veta det och då blir det en löprunda för mig nästa gång 😀 Kramis

  1. avatar

   Visst är det intressant!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: