Idag har jag och Ida varit iväg på Öppna förskolan med E och hennes två döttrar. Jag har inte varit på öppna förskolan sedan Samuel var bebis, tolv år alltså. Hjälp vad tiden går fort. Först så fikade vi och Ida åt pannkakor med sylt och grädde med god aptit och sen var det dags för lite sång innan fri lek.
Först när vi började sjunga höll Ida för öronen. Så kul tyckte hon att det var men hon tinade upp efter en stund.
Ikväll åkte jag, Rickard och Ida in till stan för att springa med några domarkollegor, bland annat brorsan. Vi värmde upp någon kilometer och sedan gav vi oss på banan som Rickard hade mätt upp med konor. Det var typisk träning anpassat för fotbollsdomare: sidstepp, spurt och så bakåtlöpningar och så joggvila innan rörelserna upprepades, totalt 12 varv. Därefter gav vi oss ut i spåret för explosivitetsträning: springa en stolpe och sen vila en stolpe, varvade jogg med gång. Det blev ett superbra pass och jag upplever att konditionen har förbättrats avsevärt. Härligt att känna resultat av träningen!
När vi kom hem nattades Ida och jag tittade klart på Mean girls och gick en powerwalk på löpbandet. Jag upplever att jag återhämtar mig fortare när jag går en femma i rask takt. Eller det behöver inte nödvändigtvis vara en femma men det har blivit så.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: