Igår åkte jag till Caroline och var där några timmar. Vi åt frukost tillsammans och pratade om allt som hänt sen sist. Vi gick även ut på en femkilometers promenad och det var skönt att gå av lite av stelheten från morgonens löppass. När jag varit uppe så där tidigt på morgonen så känns det så overkligt på något sätt att jag varit ute och sprungit. Det känns lite som att det var en helt annan dag som jag sprang. Lite knäppt, jag vet.  

Toppen är gammal som gatan, bokstavligen. Jag hittade den när jag gjorde en garderobsrensning senast och för en väldans massa år sedan var den en av mina favoriter. Jag tycker den är lite fulsöt på något sätt.
Lunchen som Caroline fixade var så god och så enkel. Stek en skiva glutenfritt bröd i lite bregott, bred på majonnäs och stek sedan bacon och ägg. Lägg på två skivor bacon och därefter ett stekt ägg. Servera med en sallad. Jag visste inte att kombinationen majonnäs och bacon var så gott tillsammans. Inget #cleaneating här inte. haha.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Cool tröja!

    1. avatar

      Tack! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: