”Vad ska vi äta” är standardfrågan här och jag sökte runt lite efter något gott recept. Valet föll då på morotsbiffar. Det är jätteenkelt och går väldigt snabbt. Perfekt ju!
Du behöver till fem biffar:
1 morot
1 palsternacka
½ gul lök
2 ägg
Salt och peppar
Grovriv morot, palsternacka och lök. Rör ihop med två ägg och krydda med salt och peppar. Smält kokosolja och klicka i smeten. Stek på medelvärme, några minuter på varje sida. Servera med haricot verts och turkisk yoghurt. Mums!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Låter & ser gottit ut 🙂

 2. avatar

  Mums!!

 3. avatar

  Älskar hemmagjorda veggobiffar! Måste testa morot någon dag – såg ju löjligt got ut! 🙂

 4. avatar

  Ser riktigt gott ut, dessutom låter det så enkelt! Det måste jag testa 😀

 5. avatar

  Verkar jättegott 🙂

 6. avatar

  Ser gott ut 🙂

 7. avatar

  Ser gott ut! Här är svaret på den frågan alltid "Vet inte" 😀

 8. avatar

  Så gott det ser ut

 9. avatar

  Åh vad gott!

 10. avatar

  Det ser gott och nyttigt ut.

 11. avatar

  Ser gott ut 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: