Mår ni bra? Det gör jag. Jag har känt mig så glad och prillig, ingen särskild anledning egentligen. Utan bara så där som man kan bli ibland. Eller den där pilatesdejten imorgon bitti ser jag såklart verkligen fram emot. Det kommer bli helt suveränt tror jag. Passa på att ställa massa frågor och få lära mig massor. Jag kommer nog inte kunna sova i natt heller, haha. 
Jag sitter i soffan och laddar för att ställa mig och laga mat. Jag tog fram köttfärs och är sugen på biffar men så har jag ett gäng kokta rödbetor som behöver ätas upp. Någon form av biff a la Lindström kanske men utan kaprisen. Ja, vi får se vad jag hittar på.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så fin du är ….
  Jodå,här är det ok har "vintermyspaus" sen en tid hihi
  Ha en underbar vinterdag!

 2. avatar

  Gud vad gott det lät!!

  1. avatar

   Det är jättegott!

 3. avatar

  Älskar den här bilden på dig. Sååå vacker! <3
  Och så himla kul att du vann!! 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: