Alltså jag måste göra något åt mina bilder men det är så enkelt att fota med mobilen. Vad föredrar ni, inga bilder alls eller bilder med lite mindre bra kvalitet?
Men det var inte det som inlägget skulle handla om. Det har kommit några nya varianter av propud och jag har nu testat en av dem. Den här med apelsinsmak smakar lite som en dålig variant av romerska bågar och jag älskar, verkligen älskar romerska bågar. Spetsad med valnötter och kokosflakes blir det godare men inte så där ”wow, det här måste jag ha igen”.
Har ni testat den och vad tyckte ni isånafall?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Nja… Pro pud är inte riktigt min grej överhuvudtaget.
  Hellre bilder än inga bilder alls i inlägg och jag är inte så brydd i kvalitet 🙂

 2. avatar

  Ohh tack för tips

 3. avatar

  Tänk vad olika det kan vara! Jag hatar verkligen apelsinchoklad. Apelsin i kakor och godis överlag är verkligen inte min grej. Har du smakat någon av de andra varianterna och vad tyckte du om dem? Ser ju rätt smaskigt ut om man säger så!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: