27 mars 2023

Kurshelg

Det har varit en intensiv helg, som alltid när det kurs. Vi har lärt oss om alla nya regeländringar och nya tolkningar vilket var en hel del. Ett regelprov skrevs redan igår med godkänt resultat. Skönt att ha ett moment klart. Det är alltid roligt att träffa kollegorna och det blir många givande samtal. 
Jag blev lite besviken på frukostbuffén, det smakade inte alls lika bra som det brukade.Tråkigt, jag som älskar hotellfrukost annars. Idag sprang vi löptest. De har gjort om testet i år så det såg lite annorlundan ut. Sprinten var samma princip men alla sprang de korta samtidigt. Efter sprinten var det dags för de långa sträckorna. 75 meter på 17 sekunder, gå 25 meter på 22 sekunder och detta upprepas 44 (!) gånger. 40 intervaller är godkänt. Det var tufft att springa idag, inte konditionsmässigt men uppladdningen var inte den bästa så efter 28 intervaller bröt jag på grund av ett extremt illamående som jag inte kunde fortsätta springa med. Typiskt men första mars blir det test igen och redan på tisdag ska jag springa testet på träning för att vänja kroppen.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Kurshelg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: