Det är bara torsdag och jag har redan sprungit veckans alla löppass. I måndags joggade jag en femma i lugnt tempo, i tisdags sprang jag långa intervaller med Sofia, igår blev det korta och så idag distanspass: en mil. Det blev så den här veckan för i helgen ska vi döma fotboll igen. Det är en cup, samma cup som vi dömde i höstas men andra åldersklasser. Det ska bli kul att komma igång igen men det kommer verkligen kännas ringrostigt, hehe.
Återhämtning efter passet: en tallrik med potatis, morötter, vitkål, purjolök, vitlök, paprika och så halloumi. Efter bilden togs slängde jag på några skivor förkokta rödbetor som jag värmde lite i stekpannan.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Bra jobbat! =)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: