Oj vad mätt jag är! Frukosten idag är nog det mest mättande jag ätit någon gång sett till mängden, en liten burk liksom. Efter morgonens två matcher (2*25*2) var jag fortfarande proppmätt men eftersom jag har ett gäng matcher imorgon också behövde jag få i mig mat för återhämtningens skull. Det blev en smoothiebowl på två dl sojamjölk, ½ avokado, ½ äpple, ½ banan, proteinpulver och så en näve blåbär som jag mixade med en skvätt vatten. Jag toppade sedan smoothien med min hemgjorda granola och mandelspån.
Jag, Rickard och Marcus dömde två matcher på arenan och när vi kom ut för att blåsa igång matchen så vräkte snön verkligen ner. Det var så kallt men samtidigt var det mysigt att springa i snön. Jag föreställde mig hur det skulle bli så mycket snö på plan att det blivit riktig snölöpning. Det hade varit kul!
Om en stund ska vi åka hem till mina föräldrar och fira Alexanders födelsedag. Det blir god mat och så tar vi med en tårta. Önskar er en härlig lördag så hörs vi ikväll igen.
Just det, en annan sak med. Alltså jag vill inte vara den som är den egentligen men det här med kommentarer. Jag älskar att få kommentarer på mina inlägg men det finns vissa kommentarer som jag retar ihjäl mig på. Om man ändå ska skriva något, kan man inte anstränga sig lite mer då än att bara skriva ett ord? Det är nästan så att jag inte vill godkänna (inte bara nästan förresten, jag ska nog ta bort dessa kommentarer) dessa kommentarer för de skrivs bara i ett syfte, att synas på så många ställen som möjligt. Jag blir inte nyfiken och vill inte kolla in vem som kan ha lämnat kommentaren.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: