Godmorgon, här sitter jag i mörkret och äter en chiapudding med nicecream. I min nicecream har jag banan som jag frös in igårkväll, några bitar fryst ananas, en passionsfrukt och en matsked sojamjölk. Det är som att äta en nyttig variant av glass till frukost, så gott! Ibland kan jag känna att det saknas något i mina chiapuddingar men den här var verkligen perfekt. Jag har sparat en av mina burkar och den är perfekt i det här syftet. Puddingen blandade jag till igår kväll. Ca 1 dl sojamjölk och 1½ msk chiafrön som fått gotta till sig i kylen sedan igår kväll. Det blir verkligen godast att göra det kvällen innan.
Önskar er en härlig dag! Jag jobbar till fyra och sedan har jag tre dagar ledigt. Det ska bli skönt!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad gott!

 2. avatar

  Mums! Körde chiapudding ett tag när jag var striktare med kosten – utan frukt och med osötad mandelmjölk var det inte så gott tyvärr. Jag hade på lite blåbär men om jag unnar mig banan så vet jag att det blir klart mycket smarrigare. Och nicecream är ju supergott!

 3. avatar

  Ser gott ut, har aldrig testat chia pudding. Kram Suss

 4. avatar

  Ser väldigt gott ut 😀 Dock har jag läst att man endast ska äta 1 msk chiafrön om dagen 🙂

 5. avatar

  Det ser supergott ut! Gillar inte _bara_ chiapudding utan vill ha en topping till, detta var ju perfekt!

 6. avatar

  Låter ju supergott 🙂

 7. avatar

  Har aldrig testat chiapudding, men hört många som gillar det

 8. avatar

  Vad gott det ser ut!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: