5 december 2023

Dags för runda två

Då var det dags igen. Hela december har jag sett fram mot att få köra igång. Jag pratar såklart om Change 9. Nio dagars ”spark-i-baken”. Det ska bli skönt att komma igång och bli av med suget på onyttigheter. Mina mål den här gången är:
– Få tillbaka energin. Under jul och nyårshelgen har det blivit allldeles för mycket onyttig mat vilket verkligen känns i kroppen.
– Jag behöver få in vanan att äta mer frukt och grönt. Det är något som kroppen verkligen längtar efter. Under senaste passet med Sofia kände jag hur hela kroppen skrek efter något annat än julskinka och köttbullar. Jag vill ha grönsaker och jag vill ha frukt i mängder.
– Bli en gladare mamma. Socker gör mig seg och tråkig.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: