När jag jobbat fredag-söndag blir tidsuppfattningen lite lustig, så är det alltid. Jag har haft fredagskänsla hela dagen fast det bara är måndag. Iallafall så hade jag en bit vitchoklad i kylskåpet så jag gjorde mina mandelkulor som jag gjorde i julas. Jag vill ha dem till min chiapudding/gröt imorgon. Den kombinationen är bara så god!
Jag har även bakat en gammal favorit i repris: stekpannebröd. Det kan vara svårt att få i barnen frukost men finns det stekpannebröd så äter alla tre. Jag skulle vilja komma på en glutenfri variant (utan frön och morötter) men det har visat sig vara riktigt svårt. Detta bröd alldeles nybakat med massor med smör på och en skiva ost. Gärna med ett glas iskall mjölk också. Mums! 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Ohh önskar jag hade fredagskänsla

    1. avatar

      Det är inte så dumt. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: