I eftermiddags var vi hela familjen hos mina föräldrar och bror. Oj vad mycket god mat som slank ner. Både mamman, pappan och barnen åt som hästar. Det är något särskilt att äta mat borta. Det smakar så mycket godare på något sätt. Särskilt mammas mat. Undrar om barnen kommer tycka det är lika gott att komma hem och äta min mat som jag har tyckt om att komma hem och äta min mammas mat. Intressant att tänka på.
Mamma fixade maten och Rickard fixade tårtan. Vi skulle även ta med dricka men såklart kommer vi på det när vi är i princip framme så det var bara att åka förbi affären och ta med den drickan som Alex ville ha.
Här ser man lite hur syskonlika Alexander och Ida är. De gör ju nästan samma min med läpparna. Kul att se!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: