27 mars 2023

En bugg i Blondinbellas blogg

Ni är många som hittat hit på grund av att när jag kommenterar Isabellas blogg så kommer hennes bild upp som gravatar. Även Bloggbevakning har skrivit om saken. Vissa har trott att det är hon själv som kommenterar i någon annans namn och andra undrar ”vad det är för fel på mig”. Jag mår alldeles utmärkt, tackar som frågar.
Jag har funderat ett bra tag över hur jag ska få bort bilden och istället lägga till min bild. Hur jag lägger till min egen bild vet jag inte men jag testade att byta mailadress. Det fungerade så nu kan ni som flippat över det hela ta det lugnt igen. Jag tycker dock att det är lite kul att det väckt så mycket engagemang
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En bugg i Blondinbellas blogg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: