27 mars 2023

En femma och styrketräning

Det är dag åtta på C9 idag och tänk att imorgon är sista dagen. Ett tag trodde jag aldrig att jag skulle bli klar men gissa om det är skönt att vara det i stort sett. Precis som förra gången märker jag stor skillnad i mitt mående men det kommer jag skriva om i ett annat inlägg. Det här inlägget ska ha handla om dagens träning. Jag var sugen på att springa intervaller men det slutade med en femma på löpbandet istället och samtidigt titta på filmen Juno. Den filmen är underskattad från min sida ska jag säga, så bra ju!
Efter löpningen lade jag fokus på ben och armar och gjorde några styrkeövningar. Alltid när jag tränar även vanliga styrkeövnigar så tänker jag på pilatesprinciperna, att andas, att jobba med kontroll. Jag tänker på att jag verkligen spänner magmusklerna så att jag har stödet därifrån. Jag jobbar sakta och fokuserat.  
Bra pass blev det. Nu ska jag äta resterna från gårdagens middag.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En femma och styrketräning

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: