Igår kväll gick jag och la mig redan vid halv nio och somnade då som en sten. Jag var så trött men vaknade pigg och utvilad vid sju i morse. Jag började med en ny rutin i söndags. Minst tjugo minuters stretch varje dag är tanken och det känns redan så skönt i kroppen. 
Lite senare ska jag och Rickard köra lite parstyrketräning. Det har jag bestämt iallafall men han har säger säkert inte nej, haha.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Bra idé!

  1. avatar

   Kul att du tycker det.:-)

 2. avatar

  Så bra rutin och så vig du är =D

 3. avatar

  vilken bra rutin! jag kanske ska försöka börja byta ut mina morgon-corepass till stretch ibland. jag har märkt att jag också tkr det känns skönt för kroppen vid stretch, ett annat lugn liksom.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: