Idag blev jag hemskickad från jobbet, jag mådde inte alls bra efter gårdagen. Kan tänka mig att vätskebalansen var helt fel för vi hann varken äta eller dricka något mellan matcherna. När jag kom hem gick jag och la mig och sov i sisådär två timmar vilket verkligen var välbehövligt. Ikväll åkte vi och handlade gymnastikkläder till Ida. Hon hade bestämda åsikter såklart. Rosa mockasiner och så en ballerinaklänning med Frost på, skulle hon ha. Inget annat dög då hon gärna vill ha samma som bästa kompisen på förskolan.
Inte exakt den här utan en rosa med långa ärmar.
Ikväll blir det handboll på tv och så Lindorchoklad. Hoppas att ni haft en bra dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    så söt klänning! jag jobbar ju som danslärare och mina småttingar har alltid liknande klänningar, så söta!

    1. avatar

      Ja visst är den söt. 🙂 Kul att jobba som danslärare, önskar ibland att jag kunde dansa men koordinationen har mer att önska.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: