
Du behöver:
50 gram smör (jag tog kokosolja)
2 ägg
2 dl yoghurt eller creme fraiche
0,75tsk salt
2 tsk bakpulver
2 dl mandelmjöl eller 1 dl kokosmjöl
1 dl pofiber
2 msk fiberhusk
2 tsk solrosfrön
Gör så här:
Börja med att ställa ugnen på 175 grader. Vispa sedan samman ägg, smält smör, yoghurt, salt och bakpulver. Häll därefter i övriga ingredienser och låt stå i fem-tio minuter så att husken och pofiber hinner abosrbera vätskan så att degen blir fast. Rulla till sex bollar och lägg dem på ugnsplåten och strössla sedan över solrosfrön. Grädda i ca 15.20 minuter eller tills de fått fin färg.
Receptet hittade jag HÄR.
0 kommentarer
De ser supergoda ut och verkar lätt som en plätt. Jag kan tänka mig att de går att äta utan soppa med (jag har ingen soppfamilj 🙂
Ja det gör de. De är supergoda till frukost och som melllanmål också. 🙂
Mums! Måste provas 🙂
Oh goda de ser ut
De var lika goda som de ser ut!