Du behöver:
50 gram smör (jag tog kokosolja)
2 ägg
2 dl yoghurt eller creme fraiche
0,75tsk salt
2 tsk bakpulver
2 dl mandelmjöl eller 1 dl kokosmjöl
1 dl pofiber
2 msk fiberhusk
2 tsk solrosfrön
Gör så här:
Börja med att ställa ugnen på 175 grader. Vispa sedan samman ägg, smält smör, yoghurt, salt och bakpulver. Häll därefter i övriga ingredienser och låt stå i fem-tio minuter så att husken och pofiber hinner abosrbera vätskan så att degen blir fast. Rulla till sex bollar och lägg dem på ugnsplåten och strössla sedan över solrosfrön. Grädda i ca 15.20 minuter eller tills de fått fin färg.
Receptet hittade jag HÄR.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    De ser supergoda ut och verkar lätt som en plätt. Jag kan tänka mig att de går att äta utan soppa med (jag har ingen soppfamilj 🙂

    1. avatar

      Ja det gör de. De är supergoda till frukost och som melllanmål också. 🙂

  2. avatar

    Mums! Måste provas 🙂

  3. avatar

    Oh goda de ser ut

    1. avatar

      De var lika goda som de ser ut!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: