Oj vilken svår fråga, svår men bra att fundera över. Vissa bitar tycker jag att jag har en bra balans medan jag behöver jobba på andra punkter. Totalt tycker jag att balansen är ganska okej men det finns ju en del saker som jag vill ändra på.
Familj
Jag har redan skrivit om att jag vill träffa min familj oftare. Med andra ord är inte balansen så särskilt bra där. Min pappa mår inte så särskilt bra just nu så det är ännu viktigare att ses. Ofta kan jag tänka att jag gärna vill ses för en middag och så vidare men det behöver ju egentligen inte vara så avancerat. Det räcker ju att ha någon timme här och där.
Kärlek
Jag och Rickard skulle behöva vara bara han och jag lite mer. Till exempel gå ut och äta eller gå på bio. Det var länge sedan och en film som jag är riktigt sugen på är ”The Passenger” med Jennifer Lawrence bland annat. Precis som 2015 och 2016 tänkte vi även i år komma iväg bara han och jag under ett par dagar. Var vi styr kosan då vet jag inte. Vi har varit i Vadstena, Katrineholm, Varberg och Göteborg tillsammans.
 
Vänner
Det är svårt det här med att träffa vänner tycker jag. Vi har våra liv och våra intressen och så vidare. Vi säger att vi ska kolla när vi jobbar osv för att kuna tajma in lekdejter och så blir det inte av ändå. Det är så mycket i vardagen som händer hela tiden och vips har tiden gått. Igen…. Det känner jag att jag behöver bli bättre på, att ta vara på mina vänner.
Jobb
Det var under en period ganska tufft på jobbet, inte just vårdtyngden men andra saker som gjorde att jag bara kände blaha. Så är det nog med alla jobb tror jag att vissa perioder är roligare än andra. Det känns helt okej att vara där jag är och jag tänker inte stressa utan min pilatesverksamhet och Forever kommer jag låta ta den tid det tar. Om jag låter det ta den tid det tar känns det som att jag kommer bygga mer stabilt än om jag stressar in i något.
Hälsa
Här känner jag att jag har bäst balans. Jag tränar regelbundet flera dagar i veckan och jag äter bra. Generellt iallafall. Nu under jul- och nyårshelgen har det kanske inte varit för mycket mat utan framförallt fel mat. Godis ersatta måltiderna vilket gjorde att jag kände att jag behövde ta tag i det på allvar. Därför kör jag nu C9 igen för att komma tillbaka till gamla gängor. Efter förra omgången så har jag hållit vikten men haft vissa dagar som varit katastrof.
Självförverkligande
Där jag jobbar nu kan jag inte fokusera på att förverkliga mig själv eftersom det handlar om de boende och deras behov och inte vad jag vill.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: