5 december 2023

Ingen återvändo

Nu är det hög tid att dra igång min halvmaraträning. Jag är nu anmäld till Kanallöpet och tanken är att jag springa 21 kilometer. Det längsta jag sprungit hittills är 12 kilometer så det blir en rejäl utmaning. Med andra ord så kommer också träningen trappas upp några steg nu med längre intervallpass, längre distanser och tuffare styrketräning. Jag har många tankar som snurrar i huvudet. Rädsla och positivt tänkande om vartannat. Kommer jag orka? Kommer kroppen palla? Tanken är att jag kommer trappa upp distanserna stegvis så att kroppen vekrligen hänger med. Jag vill inte skada mig på kuppen.
Det känns betydligt bättre i kroppen idag än igår så det blir en lugn kommaigångrunda och därefter kör jag. Rickard kommer hjälpa mig att komma i mitt livs form! Det ska bli kul det här!
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ingen återvändo

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: