Jag vet inte vad det varit med mig idag men det är positivt. Jag har varit så pigg och jag har inte ens känt i kroppen att jag jobbat en delad tur. Jag har haft energi och känt mig glad. Så här alert vill jag vara varje dag!
Rasten spenderades med familjen. Vi spelade bowling och jag kom sist… Ida fick till en strike och jag inte ens en spärr. Jaja, vad spelar det för roll. Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag tillsammans. Rickard och barnen åkte hem och jag tog en kall powerwalk runt ån och gick sedan och shoppade frukt. Sharonfrukt, ananas, jordgubbar, clementiner och blodgrapefrukt. Jag ville även testa en frukt som heter sweetie så det käpte jag också. Har ni ätit den någon gång? Namnet stämde inte iallafall. Just den frukten jag fick tag på var fruktansvärt besk så jag kunde inte äta den. Lite besviken blev jag allt, den såg så god ut. Istället för att kasta den åkte den ner i en smoothie som jag ska ha till frukost imorgon.  
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Roligt med bowling! Jag brukar också komma sist när vi spelar, men det har ingen betydelse, det är lika kul ändå 🙂

 2. avatar

  Åh- sånna energidagar är så härligt! Hoppas det håller i sig 🙂

  1. avatar

   Det hoppas jag med. Den här måndagen har startat bra iallafall. 🙂

 3. avatar

  så tråkigt att den inte var god… haha.
  härligt med massa energi och bowling

 4. avatar

  Jag googlade på frukten, har aldrig ätit den, är tydligen en korsning mellan grapefrukt och pomelo och ska vara lite sötare än grapefrukt 😅

  1. avatar

   Aha. tack för infon. 😀 Sötare vette katten alltså. Men den jag köpte kanske inte var tillräckligt mogen.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: