Godmorgon! Jag är så pigg idag eftersom jag gick och la mig strax innan tio och somnade som en stock. Vaknade tjugoiåtta av att Rickard tog i dörren, han hade jobbat natt.  Så nu sitter jag här med min frukost, två ägg, overnightoats och så mer frukt vid sidan av. Jag måste ladda upp ordentligt då jag och Rickard ska ut i minusgraderna och döma ett gäng cupmatcher ihop med en annan domare. Jag hoppas verkligen att temperaturen stiger lite från nuvarande nästan sex minusgrader. Burr! Men vädret idag tycker jag är det perfekta vintervädret. Sol och minusgrader, det enda som fattas är snön.
Jag har aldrig varit så haj på det där med att åka skidor men jag är så sugen på att ge mig ut i spåret och åka ett par mil och bara samla frisk luft, njuta av naturen och vara här och nu. Visst låter det härligt!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vilken härlig start på morgonen. Hoppas att ni får en fin söndag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: