25 mars 2023

Spakväll och bästa starten

Godmorgon! Vi gick och la oss vid halv tio igår kväll och jag somnade direkt som en sten så idag är jag superpigg. På bilden ser ni min frukost. Ja, jag har fått dille, hehe. I det röda glaset är det argi, fiber och MSM och det gula är såklart min aloe vera. Det här är den bästa starten för mig. Det som inte är med på bilden är att jag också dricker ett stort glas varmt vatten med citron i.
Igår hade jag en så rolig spakväll. Vi var en liten skara men det var så mysigt. Gästerna frågade mycket och var nyfikna och då blir det ännu roligare. Jag brukar alltid låta gästerna provsmaka aloe vera och reaktionerna är alltid väldigt blandad. En del kan inte dricka medan andra tycker att det inte smakar något alls. Jag minns vad jag själv tyckte, det var så vidrigt men nu tycker jag att det smakar gott, haha.
Jag skulle vilja ha träningskvällar också, kvällar som fokuserar på träning, hälsa och matens betydelse. Igår blev det mycket prat om hälsa så det passade mig som handen i handsken. Superskoj!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Spakväll och bästa starten

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: