”Hm, vilken film ska jag ta?” Jag och Rickard har blivit ganska dåliga på att träna tillsammans så när han skulle springa ett pass på löpbandet så ville han att jag skulle träna lite pilates bredvid. Jag är inte sen att haka på. Jag ville träna något med fokus på magen eftersom det blivit mycket ben och armar ett tag men hittade visst ett program som var just ben. Trots fel fokus så gillade jag 
Rickard ville att jag skulle bestämma hans pass så det blev korta intervaller i backe. Ett bra pass för honom och en riktigt bra träningsdag för mig också.
Lite konstigt tycker jag allt att det är att jag kan träna på det här sättet trots dag 2 på C9. Jag har inte ätit lagad mat sedan i förrgår och endast druckit shake(*2) och ätit frukt. Det känns som att jag har en del reserver att ta av. Hungrig är jag dock och ser fram mot morgondagens måltid. Kyckling och grönsaker ska jag laga till.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Roligt att träningen funkade bra, undrar ändå vad vitsen är att inte äta mat på 2 dagar. Verkar inte sunt när man tränar?? Jag skulle aldrig komma på tanken men alla är vi olika 🙂 Mvh Therese

 2. avatar

  Kul o träna tillsammans.

  1. avatar

   Ja det är superkul!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: