27 mars 2023

Ett gäng frågor och svar

Vem står dig närmast? Rickard, barnen och så min familj.
Vad är du mest nöjd med dig själv? Om vi pratar yta nu så är jag mest nöjd med mitt ansikte och mina ögon.
Hur lång är du och vad väger du? Jag är 1,65cm. Eftersom att jag inte vill bidra med vikthets i min blogg så tänkte jag inte skriva ut några siffor. Det är ändå just bara siffror.
Har du fått nya vänner som ersatt andra? Ja, det har jag. Sofia och Caroline till exempel. Caroline var det dock ett tag sedan jag träffade.
Vilken manlig kändis tycker du är snyggast? Viggo Mortensen, tänker på honom i rollen som Aragorn. Där är han het!
Vad är din högsta dröm just nu? Att två personer i min närhet ska bli friska och slippa må dåligt. En annan dröm jag har är såklat att få jobba med min pilates.
Vad tycker du inte är attraktivt? Människor som är väldigt själviska tycker jag är extremt oattraktivt. 
Är du förälskad i någon? I min familj och mitt liv. Jag kan bli alldeles prillig när jag tänker på hur bra jag har det.
Bästa låten just nu? En lovsång som jag, Rickard och mamma sjöng på mötet i Frälsningsarmén i söndags. Min bror predikade och det var ett riktigt bra möte. Jesus är i centrum heter den. Finns på Spotify, det är Josefin Gniste som sjunger.
Vilken är din bästa och sämsta egenskap? Min bästa egenskap är mitt stora hjärta. Min sämsta egenskap är att jag kan vara så självkritisk.
Vilken är den godaste maten du vet? Grillat och min mammas hemgjorda potatissallad.
Saknar du något extra mycket? En pilatesstudio.
Skulle du säga att du är attraktiv? Ja det tycker jag att jag är.
Skulle du säga att du är pengaberoende? Det är vi alla. Utan pengar kan man inte leva.
Trivs du med ditt liv och jobb och så vidare? Jag älskar mitt jobb och mitt liv. Jag är bra på det jag gör (undersköterska på ett ålderdomshem). Men såklart vill jag helst av allt komma igång med min pilates.
Om du var ett djur, vad skulle du vara då? Ja du, svaret får bli en häst. En vacker arab med silvergnistrande man som vajar i vinden och en vacker skimrande päls. Som den här skönheten.
Är du beroende av sociala medier? Jag har varit men inte lika mycket längre. Förut så kunde jag känna ett behov att lägga ut något på instagram eller hitta något att blogga om men nu uppdaterar jag bara blogg och instagram när jag känner att jag har något att ge.
Söker du mycket på google och tror du på det? Jag googlar något varje dag. Om jag tror på det beror på vilken källa jag hittar. Jag googlar inte ”trams”. Till exempel så har jag lärt mig om vulkaner, om kvicksand och en massa andra spännande saker som jag är intresserad av. Eftersom vi är nya på det här med ödlor så googlar jag mycket om skäggagamer.
Vilken/vilka är bästa serien enligt dig? Jag tittar inte så mycket på serier, men av de jag sett så tycker jag att Greys anatomy är bra.
Bor du i ditt drömboende nu? Ja. Jag kan ibland drömma om att vi ska flytta tillbaka till lägenhet och lättnaden när jag vaknar går inte att beskriva.
Frågorna är snodda hos Mirre.
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett gäng frågor och svar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: