Jag, Rickard och barnen hade verkligen en härlig eftermiddag tillsammans. Vi lekte följa John och hittade på olika övningar som man skulle härma. Sedan sprang vi även två springtävlingar. En där jag sprang 1200 meter på 5,24 och 400 meter på 1,34. Snabba tider, skulle vara intressant och se var min gräns går, om jag kan springa på dessa tider mer än en intervall. Jag längtar verkligen efter att få springa på bana. Efter helgen kanske det hinns med.
Iallafall så efter leken åkte vi och hämtade vår andra bil från verkstan och därefter blev det lunch på McDonalds. Det kändes smidigast och enklast. 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: