Gissa om det var varmt att stå i solen och grilla dagens lunch. Men så gott det blev. Har ni testat Peca´s potatisgratäng? Den är så god! Inte slår den min hemlagade när jag verkligen får till den men Peca´s är ett så bra alternativ när man inte hinner stå med egen. Idag grillade jag fläskkarré, majs och tomater och så gjorde Rickard en härlig sallad med bland annat melon i. Det är så uppfriskande att ha melon i salladen och till grillat över huvudet taget. Till efterrätt blev det grillad banan med smält choklad i och så glass. Galet gott! Nu behöver jag inte äta mer idag.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så underbart gott det ser ut 😀

 2. avatar

  Åh såå gott!!

 3. avatar

  Ohh så mumsigt

 4. avatar

  Vilka härliga bilder 😀

 5. avatar
  säger:

  Hm, bor ju i lägenhet så grill är uteslutet 🙂 Får svänga förbi någon affär, köpa en engångsgrill och testa. I övrigt såg det ju ut som en helt perfekt dag! God mat och glada människor.

 6. avatar

  Såg ju häftigt ut med grillad banan och choklad! Var det gott?

  1. avatar
   säger:

   Hur gott som helst! Jag åt det mycket som barn. Gillar du friterad banan med glass så tror jag inte du blir besviken på att grilla bananen och äta med glass. 🙂

 7. avatar

  Så gott med grillat. 🙂

 8. avatar

  gu va gott med grillat =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: