27 mars 2023

Lyssna på kroppen

Jag tränade pilates ikväll igen, ett pass med fokus på mage. Det hänns att jag tappat mycket styrka men kroppen minns. Det är en sån här kväll när jag tänker på att inte ställa för höga krav på mig själv utan modifiera där det behövs. Det behövs bara några fler pass så är jag tillbaka på banan igen.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Lyssna på kroppen

  1. Åh, så härligt med pilates!!
    Själv försöker jag få in lite yoga dagligen. Det känns verkligen så underbart i kroppen efteråt, även 5-10 minuter gör under! :=)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: