Jag, Rickard, Alexander och Ida åkte till Berga slussar för att ta en promenad, titta på båtar och äta glass. Regnet överraskade oss dock så nu är vi på väg hem. Fler bilder visar jag senare när jag laddat över dem från kameran. Jag hann ta några bilder innan det började regna för mycket.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vi har haft regn nu på förmiddagen, men det klarnar upp nu. Det var behövligt. Hade vi inte fått vatten från himlen idag hade jag fått vattna ute. Nu slapp jag det!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: