Vi var iväg på förmiddagen och plockade jordgubbar. Nästan sju kilo blev det så nu finns det jordgubbar till smoothie, frukostar och att äta bara för att det är så gott. Mums! Känner jag oss rätt kommer de inte räcka särskilt länge. 

 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  härligt 😀

  1. avatar
   säger:

   Det var det verkligen! 😀

 2. avatar

  Oh mysigt med självplock

 3. avatar
  säger:

  Åh, så härligt med självplock! Det var länge sedan jag var på något sånt. Konstigt, med tanke på hur gott jag tycker att jordgubbar är :))

  1. avatar
   säger:

   Jag älskar jordgubbar så nu kan jag äta massor med gott samvete!

 4. avatar
  säger:

  Gud vad gott!

 5. avatar
  säger:

  MUMS! Jordgubbar är sommarens guld och när man kan plocka själv blir det än bättre. Nyttigt och gott! Fina bilder.

 6. avatar
  säger:

  Åh vad härligt med självplock och det är perfekt med ett lager med jordgubbar! 😀 Kramis

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: