Det har varit en bra träningsvecka. Jag har fått in lite olika löppass och jag har återigen kommit igång med min pilates och stretch.
Måndag: 6,4 kilometer styrka och kondition + 2 kilometer promenad
Tisdag: Vila
Onsdag: Tempoträning. 2,8 kilometers hårt jobb. 20 minuter pilates och explosiv styrka
 
Torsdag: Intervaller: 8*400meter
Fredag: Hade planerat vilodag men en kompis ville springa intervaller på bana så jag hängde med som sällskap. Maxade på 400 meter så jag har ett nytt personbästa: en minut och 34 sekunder.
Lördag: Vila från löpning. Stretch och pilates
Söndag: Vila från löpning. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Det är så kul att du skriver om din träning. Du inspirerar mig så mycket med min träning.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: