Jag har så många bilder från gårdagen så jag tänkte dela upp inlägget på två istället. Dagen började med att jag och Rickard tog en morgonpromenad tillsammans för att komma igång. Sedan fixade Rickard lunch (ja det blev en sen morgonpromenad….) och mamma och Marcus ramlade in vid tolv som bestämt. Haha, lite typiskt min bror men frågade hemma om han hade allt och ja, det hade han. När vi kommit en bit så hittar han inte telefonen så det var bara att vända. Han hittade den dock inte i sin bil och när han kom tillbaka visade det sig att han satt på den hela tiden.
Över ölandsbron och vad grått och trist det såg ut. De här bilderna speglar inte verkligheten. På Öland var det bilköer så vi sniglade oss fram. Blev så arg vid ett tillfälle då jag fick ställa mig på bromsen. En man höll på att preja oss, han ville ut i omkörningsfilen. Efter det så höll han sig långt bakom, tror han blev lite skärrad. Jag med, det var nära.

Även i år hade vi tur och fick parkeringsplats vid skolan. En person skulle åka precis när vi kom så jag var snabbt framme och tog platsen. Perfekt! Då var det dags att hämta ut nummerlappar och Rickard skulle efteranmäla sig på nian också. Han gillar korta distanser så fyran var given men först på loppdagen bestämde han sig för att springa nio kilometer också.

Speedad och taggad Hanna, hehe och Rickard håller på med sin nummerlapp. Är det bara jag som kan tycka att det är lite bökigt att få nummerlappen bra? Det blir liksom alltid snett och vint.
I år tog jag med mig systemkameran för att kunna fota bra bilder. Jag är verkligen nöjd med min kamera. Den är riktigt bra. Jag fotar med en Nikon D5200, aldrig något annat än Nikon.
Selfies till Instagram är såklart viktigt, hehe.
På väg till starten på Rickards lopp. Han skulle maxa på fyran. Förra året vann han och året innan dess kom han tvåa. Hur är formen i år då var frågan? 
Fortsättning följer…..  Hehe….
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Åh vad det är härligt att läsa detta, jag riktigt känner lukten av glädje och förväntningarna inför ett lopp.
    Jag har sprungit många lopp förr, men nu är det slut med sånt och jag njuter verkligen av ditt inlägg…och spännande att se om Rickard vann sin klass, men det gissar jag att han gjorde 😉

  2. avatar

    Roligt att få se många bilder från loppet =D

Kommentera

%d bloggare gillar detta: