7 december 2023

Nya namn

Nu har ödlorna fått nya namn. Det är två honor och de är nästan ett år gamla. Den förra ägarens barn tyckte Cesar och Flitter var bra namn. Det tyckte inte Samuel. Saga och Maja fick det bli. Maja är den lite mörkare ödlan med lite röda nyanser på ryggen. Saga är damen som är lite ljusare i färgen. Så här ligger de allt som oftast. Tätt på varandra, solandes. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka att det är roligt med just ödlor men de är tama och går att gosa med på samma sätt som pälsdjur. Minus den mjuka pälsen då.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Nya namn

  1. Vad fina! Tänker det är bra att ha två, mest hört/sett att folk har bara en. Men det kanske är olika raser som har olika behov?

Lämna ett svar

%d