5 december 2023

Tolv arbetspass kvar

Jag räknar ner nu, tolv arbetspass kvar till jag går på semester och i år behöver jag den mer än någonsin. Det har varit en turbulent vår och jag är glad över att allt lugnat ner sig men en trött känsla finns kvar.
Igår var jag ute i Västerlösa och dömde fotboll med Rickard och en annan kille. Jag hade pipan och det var första matchen som jag och Rickard hade tillsammans på den här nivån med mig i mitten och inte som assisterande. Det var en rolig match och jag börjar äntligen känna igen mig själv. Glädjen är verkligen tillbaka och jag är nöjd med min insats igår. Tempoväxlingar fanns och jag kunde prata ner spelarna vid behov. Det är en härlig känsla!
Idag är det strålande sol ute men ingen av oss känner riktigt för att göra något. Vi var på Flygvapenmuseeet igår och det är skönt med en hemmadag innan jag ska iväg till jobbet. Jobbar fem timmar ikväll men det känns som en evighet.
De har en ny avdelning: djuren i krig. Det var riktigt intressant att läsa om hur djuren användes. Visste ni till exempel att honungsbin användes för att leta sprängämnen? Bina hade ett kort arbetsliv, efter en dag i tjänst fick de ”gå i pension” och vara i sin kupa.
Man kan även testa på hur det känns att vara ute i stormstyrka. Glasögonen behövdes verkligen. Trots skyddsglasögonen så tårades ögonen av styrkan i vinden.
Ja, som sagt, omöjligt att inte blunda.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: