Jag och Rickard åkte bort till Hackefors för att springa. Jag satsade på att springa 6,4km och försöka springa det så fort jag orkar. Det ska läggas till att det är ett spår som är mer uppför och nerför än platt så det är riktigt jobbigt att springa. Det är stor skillnad mot att springa på asfalt eller löpband.
Rickard skulle springa sitt tempo så jag letade upp bra springmusik och så var det bara att börja springa. Alltså backarna höll på att få mig att börja gå men jag tänkte att det får gå långsamt uppför och så kan jag släppa på nerför istället. En taktik som fungerade riktigt bra och nådde mitt mål att springa spåret på under 40 minuter.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Starkt! Bra fart!

 2. avatar

  Om man vill börja träna löpning men aldrig gjort det förut…..hur ska man göra då?

 3. avatar

  Ohh vad skönt

 4. avatar

  så skönt!

 5. avatar
  säger:

  Härligt!!

 6. avatar

  Vad härligt det ser ut!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: