5 december 2023

Bowling och middag

Ikväll var jag och Rickard på födelsedagsmiddag på Strandgatan med Sofia och ett gäng av hennes vänner.  Vi började med att äta middag. Vi fick steka vår mat på blackstoneplattor: ryggbiff, aioli, grönsaker, coleslaw och örtkryddad potaits. Det var så gott!
Efter maten beställde de som var sugna på efterätt och därefter var det dags för bowling. Vi delade upp oss i lag där jag, Sofia och hennes kille var ett lag. Det var en väldigt rolig kväll!
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Bowling och middag

  1. Snygg du var i känningen 🙂 jag bowlar alltid bäst när jag druckit haha då jäklar blir det strike varje gång.
    Idag är det lyxiga vårnyheter alá inredning på bloggen:)
    Ha en kanon vecka!
    Love Maria

  2. Vad kul att ni var på Strandgatan 2. Där var jag på kickoff med övriga personalen på Neckwear i höstas. Maten var supergod och bowlingen kunde gått bättre. :/

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: