25 mars 2023

En härlig vårdag

Åh, vilket underbart väder det varit idag. Det lovas regn imorgon men det vill jag inte tänka på idag. Jag gick ut på en promenad längs med ån på jobbet och jag bara njöt. En lång stund satt jag på bänken och njöt av solens strålar i ansiktet.  Eftermiddagen hade jag tänkt spendera i trädgården och rensa ogräs. Istället la jag mig i sängen och sov som en sten i två (!) timmar. Det behövde jag då jag var vaken över en timme i natt och kunde verkligen inte somna om.
Men jag piggnade till och gjorde i ordning en smoothie som jag satt och drack vid husväggen. Alex och Ida var ute samtidigt och njöt av det härliga vädret. Att kunna vara ute utan jacka är ju underbart!
Vi sprang löptest med domarklubben ikväll och kvällens löptest är ungefär som det jag sprang senast. Den enda skillnaden är 2 sekunder längre vila mellan varje intervall. Jag blev lite bekväm och värmde inte upp (inte optimalt jag vet) men sprang trots det igenom det där hur lätt som helst. Härlig känsla!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En härlig vårdag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: