Barnen tycker inte att det är så roligt att äta frukost men nu har jag kommit på en frukost som alla tre barnen älskar, nämligen amerikanska pannkakor. Jag ville ha någon rolig form och då kom jag på att jag kan använda en pepparkaksform. Det är bara att hälla i fett i stekpannan, lägga i formen och sedan hälla i smet. Stek på svag värme och när ytans bubblor börjat spricka är det dags att vända på pannkakan. Men man får passa sig så man inte bränner sig. Jag håller med en grytlapp på formen för att smeten inte ska flyta ut under. Ett litet fredagstips bara. 🙂
 
Min frukost: smoothie med kokosmjölk, banan, mango och jordgubbar. Smoothies kan man verkligen inte dricka för mycket av. Åh, tänk egna jordgubbar från landet i sommar. Mums!
Annars då? Jag blåste nästan bort när jag körde in till stan tidigare idag. Synd att det blåser så mycket för vädret har varit riktigt vackert. Jag har varit och hälsat på pappa som fyllde år igår. Vi hade en jättetrevlig och mysig eftermiddag tillsammans.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Mums så gott!

 2. avatar

  gott 😀

 3. avatar

  Ohh smart tips =D

 4. avatar

  Ska jag prova till min mellan kille här hemma 🙂 Han är så dålig på att äta frukost 😛

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: