29 november 2023

Ett löptest i regnet

Jag hade tänkt att ta det lugnt den här veckan. Jag skulle springa gårdagens intervallpass 4*6 minuter och så ett långdistanspass. Det planerar jag att springa på lördag, 18 kilometer står på schemat. Det har dock blivit två extra pass, löptest i tisdags och så löptest nu ikväll. Idag var det ganska tungt att springa men är man testledare så är det bara att köra på ändå. Inte konstigt heller att det gick tungt med två intervallpass i benen. Imorgon blir det till att vila från löpning oavsett vad huvudet vill och hur sugen jag än blir. Har ni tränat något idag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett löptest i regnet

  1. Heja! Jag sprang i spöregn/snöstorm igår och det känns liksom som att man får lite pluspoäng när man ger sig ut i sådant väder haha!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: