Det andra teet som jag skulle ”buzza” är det här: Lipton Inspiring Ceylon som jag tycker smakar precis som vanliga Earl Grey och är helt okej. Det blir ingen ny favorit då jag som skrivet i förra inlägget gillar mer fruktiga teer.
Godmorgon! Alltså mina kycklingbiffar och tomatsåsen till mitt hembakta lchf-bröd… Så galet gott! I sommar måste jag testa samma sak till grillade hamburgare, kan tänka mig att det är en riktig hit! 
Jag jobbar till fyra idag och sen är jag tredagarsledig. Det ser jag fram mot. I helgen blir det bland annat födelsedagsparty och så har jag två matcher. Vad har ni för planer?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ohh gott

 2. avatar

  Alltså HUR gott ser inte brödet ut? Mums! 😀

  1. avatar
   säger:

   Det är suveränt gott! Jag rekommenderar att testa. 😀 Receptet finns här: http://hannafialotta.blogg.se/2016/september/smarriga-lchf-frallor.html

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: