Ikväll var det då alltså dags att springa igen. Jag hade inget annat mål i huvudet än att klara det och inga negativa tankar fick ta överhanden. Nervös absolut, men inte samtidigt peppad. Vi var en liten grupp på fem personer och vi peppade varandra och såg till att alla kom i mål på rätt tid. Det gör allt så mycket enklare när man inte springer med de dära snabba killarna som drar iväg i ett högt tempo.
Gissa om det var skönt att springa igenom löptestet ikväll med godkänt resultat. Jag är så nöjd och det var stor skillnad att springa det med rätt uppladdning, det vill säga nästan ingen mat allls. Rätt för mig ska jag säga, om jag ska springa riktigt tuffa pass kan jag inte ha ätit närmre än fyra, fem timmar innan. Annars gör ansträngningen att jag mår illa och inte kan slutföra passet. Det här sättet att äta och träna är inget jag rekommenderar någon annan men det är ett sätt som fungerar för mig. Givetvis äter jag ordentligt efter träningspasset istället. Då behöver kroppen rätt energi som mest. Träning bryter ner kroppen och det är vilan och rätt mat som bygger upp kroppen igen och gör den starkare.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Härligt, bra jobbat

  2. avatar
    säger:

    Grattis bra jobbat!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: