Godmorgon måndag. Idag passar jag på att ladda batterierna ordentligt med en riktigt proteinrik frukost. Av äggulorna+ ett extra ägg gjorde jag en äggröra och så bredde jag några skivor av mitt fröknäcke och la skinka på. Jag bakade även mackan som du får receptet på här nedanför bilden. Nu är jag verkligen mätt och redo för den här dagen. Jag behöver plugga lite. Dels alla regeländringar inom fotbollen och så pilates.
Till en portion behöver du:
2 äggvitor
½dl kokosmjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk stevia (Behövs inte, nästa gång kommer jag strunta i stevian.
Vispa äggvitorna till ett hårt skum och tillsätt därefter resterande ingredienser. Blanda ihop och bred ut på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i ca 20 minuter. Håll koll så att det inte bränns. Låt svalna och fyll den med dina favoritbär eller frukter. Jag har såna cravings på mango så jag fyllde den med mango och vaniljkvarg.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så gott

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: